Nieuw bestuurslid Michel Prot

jan 24, 2022

De vorige keer hebben we al gemeld dat het STEK-bestuur is uitgebreid met Wim Stouthart van het STEK-gecertificeerde bedrijf Stonecold airconditioning. In het bestuur vertegenwoordigt Wim alle STEK-deelnemers.

Algemene versterking

Daarnaast is er nog een uitbreiding, in dit geval voor de algemene versterking van het bestuur. Michel Prot van het STEK-gecertificeerde CroonWolter&Dros komt de geledingen versterken.

Michel: ‘’Mijn eerste kennismaking met de koudetechniek was vrijwel direct na mij studie. Ik ben begonnen als werkvoorbereider/projectleider Koudetechniek bij Zephyr Koudetechniek te Zoetermeer en heb daar grote koudeinstallaties ontworpen en gerealiseerd binnen de Industriële omgeving. Wat mij toen al opviel was dat de medewerkers onderling erg verbonden waren met elkaar en over een teamspirit beschikte die erg aanstekelijk was. Inmiddels bestaat het bedrijf Zephyr niet meer en werk thans, vanwege mijn huidige functie, samen met collega’s die ook uit de wereld van Koude-installateurs komen. En steeds weer bemerk ik diezelfde enthousiasme.

Ik vervul thans de functie van Manager QHSE & Business Proces Improvement bij Croonwolter&dros. Ik geef leiding aan de QHSE organisatie en ben daarnaast verantwoordelijk voor het veranderproces  binnen de gehele organisatie. De combi van het leiding geven aan de afdeling, het QHSE vak én het doorvoeren van veranderingen binnen de organisatie spreken mij zeer aan.

Ik ben blij dat ik het bestuur van STEK mag komen versterken. De energietransitie, de CO2 reductie, de klimaatverandering, een greep uit de huidige maatschappelijk thema’s die m.i. allemaal de koudetechniek op de een of andere manier gaan raken. Er komt dus nu én in de toekomst veel op ons af. Ik wil mijzelf dan ook graag inzetten om de belangen van de Stichting te behouden en te verstevigen binnen deze maatschappelijke ontwikkelingen.”