8 november: Seminar Installeren Warmtepompen

okt 20, 2022

Op dinsdagochtend 8 november geeft STEK een speciaal seminar ‘Installeren Warmtepompen’ vanuit de studio van AeresTech in Ede.
Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden de belangrijkste aandachtspunten bij ontwerp, montage en inbedrijfstelling van warmtepompen behandeld. Ook zal er uitgebreid ingegaan worden op geluidsnormen en de ontwikkelde geluidstool. 

 

Waarom dit seminar?
De enorme vraag naar installatie van warmtepompen vergt veel van installateurs, zowel op technisch inhoudelijk vlak als qua werkdruk. Het seminar biedt handvaten om fouten tijdens de ontwerpfase en installatie van de warmtepompen te voorkomen. Dat is niet alleen beter voor de installateur, maar ook voor de klant. Zo kom je goed beslagen ten ijs.
Uiteraard is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen en te netwerken.

Sprekers:

Wim Stouthart komt vertellen over de aandachtspunten bij installatie van warmtepompen, zowel bij nieuwbouw als bij verduurzaming van bestaande bouw. Wim is eigenaar van Stonecold Klimaattechniek en bestuurslid van STEK.
Arie van Ballegooijen gaat in op geluidsnormen die gelden bij warmtepompen. Hij zoomt ook in op de geluidstool.
Arie is eigenaar van VBA Inspectie & Advies en technisch manager binnen STEK.
Jan Verkade (kwaliteitsdeskundige STEK) vertelt over Module D Warmtepompen, de bedrijfscertificering van STEK.

 

De aanmelding voor het seminar is gesloten. Mocht je er toch heel graag bij willen zijn, stuur dan een mailtje naar communicatie@stek.nl

 

Wanneer: 8 november
Aanvang: 08.00 – 11.00 uur