8 november Seminar Installeren Warmtepompen

sep 20, 2022

Op donderdagochtend 8 november geeft STEK een speciaal seminar ‘Installeren Warmtepompen’ op locatie in Ede. Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden de belangrijkste aandachtspunten bij calculatie, montage en inbedrijfstelling van warmtepompen behandeld. Ook zal er uitgebreid ingegaan worden op geluidsnormen en de ontwikkelde geluidstool.

Waarom dit seminar?
De enorme vraag naar installatie van warmtepompen vergt veel van installateurs, zowel op technisch inhoudelijk vlak als qua werkdruk. Het seminar biedt handvaten om fouten tijdens de ontwerpfase en installatie van de warmtepompen te voorkomen. Dat is niet alleen beter voor de installateur, maar ook voor de klant. Zo kom je goed beslagen ten ijs. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om te netwerken.

Sprekers
Wim Stouthart komt vertellen over de aandachtspunten voor warmtepompen. Wim is eigenaar van Stonecold Airconditioning en bestuurslid van STEK. Arie van Ballegooijen gaat in op geluidsnormen en de nieuw ontwikkelde geluidstool. Arie is eigenaar van VBA Inspectie & Advies en technisch manager binnen STEK. Tot slot vertelt STEK’s kwaliteitsdeskundige Jan Verkade over Module D Warmtepompen, de bedrijfscertificering van STEK.

Wanneer: 8 november
Aanvang: 08.00 – 11.00 uur
Waar: Aeres Tech – Zandlaan 29 – Ede

Toegang: GRATIS voor iedereen in de koude,- en warmte installatiesector

Je dient je voor dit event aan te meleden via onderstaande link.

 Aanmelden