\"\"

Aan de slag met warmtepompen? Vraag uw opleider naar STEK-certificering.

De warmtepomp-markt is volop in beweging. Uw kwaliteit kunnen aantonen is dan belangrijk. STEK staat voor hoge waardering en grote naamsbekendheid in de koude- en klimaatsector. Haalt u bij STEK uw F-gassen certificering gericht op warmtepompen, dan ontvangt u het STEK-pasje. Daarmee toont u uw kwaliteit en bevoegdheid eenvoudig aan.

STEK is dé wettelijk erkende exameninstelling voor F-gassen (ook voor warmtepompen). Installateurs / monteurs kunnen bij STEK examen doen voor alle categorieën F-gassen waaronder F-gassen gericht op warmtepompen. Bij het certificaat (diploma) F-gassen categorie 1 en F-gassen gericht op warmtepompen ontvangt u het STEK-pasje.

De koude- én warmte-sector zijn volop in beweging. In Nederland staan we voor grote veranderingen in verband met de klimaatdoelstellingen. Zeker in de sterk groeiende warmtepomp-sector is het borgen van kwaliteit via certificering belangrijk. Certificering via  STEK heeft zich al tientallen jaren bewezen. Zowel voor monteurs als voor bedrijven. STEK heeft inmiddels zo’n 17.000 personen en ca. 5.000 bedrijven gecertificeerd.

Ook bij STEK examen doen en het STEK-pasje ontvangen?

  •        Vraag uw opleider om STEK-certificering of meld u hier aan: 

 

 

 

Snel menu
STEK