\"\"

Coronavirus update

Laatste update STEK-examens i.v.m. coronavirus

> update 31 maart 2020:

NB: onderstaand is de meest recente informatie over de STEK-examens i.v.m. het coronavirus.  

STEK houdt de situatie rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. We volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM en stemmen uiteraard af met de examenlocaties. Gezamenlijk willen we onnodige risico’s voor u als examenkandidaat vermijden.

Welke examens gaan wel / niet door:

Alle STEK-examens t/m 28 april 2020 – worden UITGESTELD.

Verplaatsen / nieuwe data / kosten:

Aan het verplaatsen van het examen zijn voor u uiteraard geen extra kosten verbonden.

Alle opleidingsinstituten hebben aangegeven de opleidingen en examens te hervatten zodra dit weer kan en mag. Ons beleid in deze overmacht situatie is dat we het examengeld niet terugbetalen omdat het examen immers op een later moment gewoon alsnog gedaan wordt.

Zodra het mogelijk is om examens opnieuw in te plannen (wanneer dit het geval is, is nog niet in te schatten), zullen we u per e-mail berichten.

Uw hulp straks nodig bij opnieuw inplannen examen:

Het kan zijn dat u nog bezig was met uw opleiding (of dat uw straks een opfriscursus wilt doen). Deze zal nu ook stopgezet zijn. Om u later dit jaar in te kunnen plannen voor een examen, moeten we weten wat de nieuwe, laatste opleidingsdag wordt. Wilt u ons dit – zodra dit bekend wordt – a.u.b. per e-mail doorgeven (mail aan: examen@stek.nl)?  Bel ons a.u.b. niet; ook wij houden ons aan de richtlijnen van de Rijksoverheid en zijn met minimale bezetting aanwezig op kantoor.

Wij zullen u vervolgens per e-mail informeren over de nieuwe examendatum en -locatie.

Snel menu
STEK