\"\"

Alle informatie voor examenkandidaten

Combi-examen

STEK is aangewezen als exameninstelling voor zowel F-gassen als EPBD. U kunt via ons op één dag zowel het F-gassen als het EPBD-A examen doen. Concreet betekent dit dat u op deze dag 5 modules moet afleggen:

  • Theorie F-gassen (30 min.)
  • Theorie EPBD A (45 min.)
  • Combi I&I F-gassen/EPBD A (120 min.)
  • Koudemiddel handelingen (120 min.)
  • Solderen monteren (120 min.)

Beide examens worden los van elkaar beoordeeld.

Exameneisen

Meer informatie over de exameneisen vindt u op de pagina’s F-gassen examen en EPBD-examen.

Opleidingen

Mocht u twijfelen over uw kennis, dan raden we aan een opleiding of cursus te volgen. Dit voorkomt teleurstelling en bespaart tijd en (examen)geld. STEK verzorgt zelf geen cursussen U kunt hiervoor terecht bij opleidingsinstituten in heel Nederland.

Kosten

De kosten voor deze twee examens op één dag zijn € 850,- ex BTW. Dit is ruim 20% goedkoper dan twee losstaande examens. U bent ook maar één dag kwijt in plaats van twee.

Inschrijven

Inschrijven examen Inschrijfvoorwaarden

 

Locaties

De lijst met opleidings- en examenlocaties vindt u hier.

Hoe plannen we examens in

We plannen het examen in nadat we het examengeld ontvangen hebben. Zo spoedig mogelijk daarna ontvangt u dan de uitnodiging en datum voor het examen.

Hoe kunt u het examengeld betalen

U kunt het examengeld via de machtiging op het inschrijfformulier laten afschrijven. Dit heeft de voorkeur omdat het bedrag dan snel binnen is, en wij u snel kunnen inplannen. (U ontvangt per e-mail een factuur voor uw administratie.) U kunt daarnaast een factuur per e-mail laten versturen naar de persoon / het bedrijf dat u op het inschrijfformulier kunt aangeven.

Klachtenformulier

Heeft u een klacht over een examen? U kunt uw klacht met dit formulier Examen-Klachtenformulier indienen.

Snel menu
STEK