\"\"

Informatie voor installatiebedrijven

SGS levert toonaangevende inspectie, controle-, analyse- en certificeringsdiensten – overal ter wereld.

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. SGS staat bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2.000 kantoren en laboratoria met meer dan 90.000 werknemers.

Duurzamer

Onze dienstverlening stelt ondernemers in staat duurzamer te werken door kwaliteit- en productiviteitsverbetering, het verminderen van risico’s, conformiteitscontrole en een snellere time-to-market.

Uw doelstelling

Van de energie voor auto’s en huizen tot het voedsel op onze borden en de kleding die we dragen, levert SGS oplossingen die het verschil uitmaken. Met onze uitstekende reputatie op het gebied van betrokkenheid, integriteit, ondernemerschap en innovatie, bieden wij betrouwbare dienstverlening voor het realiseren van de doelstellingen van onze klanten.

De kwaliteit, veiligheid en conformiteit van de producten en diensten van onze klanten zijn van het grootste belang. In welke bedrijfstak dan ook, waar de activiteiten ook plaatsvinden; wij leveren de essentiële informatie – when you need to be sure.

Diensten SGS INTRON

SGS INTRON biedt diensten op het gebied van bouwwerken, materialen en processen. In veel gevallen is er een relatie met duurzame kwaliteit. Wij analyseren, testen, inspecteren en certificeren. Ook nemen wij VCA examens af.

Wij beschikken over 3 sectoren: laboratorium, projectmanagement en certificatie.
Onze diensten met betrekking tot STEK/F-gassen worden vanuit SGS INTRON Certificatie verleend.

Onze contactgegevens zijn:

SGS INTRON Certificatie
Venusstraat 2, Culemborg
4105 JH  Nederland
t: +31 (0)88 – 214 51 33
w: www.sgs.com/intron-certificatie

Onze STEK / F-gassen inspecteurs zijn:

Herman Goldschmid – inspecteur
Gerrit Schröduer – inspecteur
Frank Ursem – inspecteur
Martin Weerstand – inspecteur

Snel menu
STEK