\"\"

Informatie voor installatiebedrijven

SGS INTRON Certificatie

SGS INTRON Certificatie voert als certificatie- en inspectie-instelling audits uit voor STEK-certificering. SGS INTRON Certificatie heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de koeltechniek en kent de markt en de praktijk als geen ander. SGS heeft ervaren auditors in dienst die uw werkterrein begrijpen en u ondersteunen in het certificeringstraject.

Certificatie- en inspectie-instelling

SGS INTRON Certificatie is een geaccrediteerde keuringsinstantie. SGS is door de minister van Infrastructuur en Milieu erkend om de eisen aan het F-gassen-bedrijfscertificaat te mogen toetsen en verstrekken.

Duurzame relatie

STEK en SGS INTRON Certificatie werken al twintig jaar samen aan duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid in de koeltechniek. Met recht een duurzame relatie die recent beloond is met een ‘certificaat duurzame relatie’.

Meer over SGS INTRON

Kiwa

Kiwa voert als keuringsinstantie audits uit voor STEK-certificering. Wij beschikken over ruime ervaring in de koeltechniek en kennen de installatiemarkt tot in detail. Onze ervaren auditors zijn actief in alle segmenten van de installatiemarkt. Met deze ervaring en onze praktische aanpak begeleiden en ondersteunen wij u graag in het certificeringstraject.

Keuringsinstantie en NoBo

Kiwa is een geaccrediteerde keuringsinstantie. We zijn door de minister van Infrastructuur en Milieu aangewezen om de eisen die aan het F-gassen-bedrijfscertificaat zijn verbonden, te toetsen en de certificaten te verstrekken. Kiwa is daarnaast ook een NoBo: een Notified Body.

Duurzame relaties

STEK en Kiwa werken samen aan duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid in de koeltechniek. We zien het als onze gezamenlijke uitdaging en taak om de markt voor installatiebedrijven te ontwikkelen en verbreden als het gaat om STEK-regelingen. We gaan om die reden graag een duurzame relatie met u aan, zodat we samen kunnen bouwen aan vertrouwen.

Meer over Kiwa

 

Snel menu
STEK