\"\"

Geplaatst op: 23-10-2019

Boerderij-zuivelbereiders, kleine winkeliers en klimaatvriendelijk koelen

In augustus meldden we dat STEK deelneemt aan een Europees project (‘Refrigerants, Naturally! for LIFE’) dat het gebruik van klimaatvriendelijke koeling door installateurs en eindgebruikers stimuleert. Het project richt zich vooral op kleinere winkeliers en winkelorganisaties die met name biologische levensmiddelen aanbieden.

Ons persbericht daarover werd opgepikt door Agrimedia. Zij brengen o.a. ‘De Zelfkazer’ uit, een vakblad over boerderijzuivel. Deze maand verscheen daarin een artikel met Wim den Boer, directeur STEK. Hij gaf aan dat we graag van de sector horen welke moeilijkheden zij zien als ze gebruik willen gaan maken van natuurlijke koudemiddelen in hun koelinstallaties.

Wilt u als boerderij-zuivelbereider of ondernemer met een kleine winkel (geen supermarkt) uw belemmeringen t.a.v. natuurlijke koudemiddelen met ons delen?

STEK gaat graag in gesprek met u!

Meld u aan via info@stek.nl. Een medewerker van STEK maakt dan een afspraak voor een (telefonisch) gesprek of (als de belangstelling groot is) het opsturen van een vragenlijst.

Lees het artikel

 

The RefNat4LIFE project has received funding from the LIFE-Programme of the European Union

Snel menu
STEK