\"\"

Kiwa – We create trust: samen bouwen aan vertrouwen

Kiwa bouwt samen met klanten aan vertrouwen in hun processen, producten, systemen en mensen. Als onafhankelijke expert leveren we daarvoor diensten op het gebied van Testen, Inspecteren en Certificeren (TIC). We ondersteunen en versterken deze TIC-activiteiten met (via een volledig losstaand bedrijfsonderdeel) opleidingen en trainingen, technologische kennis, onderzoek en data services. Op die manier werken wij met u aan doorlopende verbetering van de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in uw organisatie.

Internationaal en breed georiënteerd

We zijn met zo’n 4500 collega’s actief vanuit kantoren in meer dan 30 landen en bieden onze producten en diensten wereldwijd aan in meer dan 50 landen op alle continenten. De markten waarin we actief zijn, zijn al net zo divers: van bouw en constructie tot food, feed & farm, van gezondheidszorg tot maatschappelijk verantwoord ondernemen.

U kunt zodoende ook bij ons terecht voor kwaliteitsverklaringen op allerlei andere terreinen dan de installatiemarkt. Audits voor STEK-certificering zijn uitstekend te combineren met onder meer ISO 9001, ISO 14001, SCIOS en uiteenlopende BRL’en in de bouw- en installatiebranche.

Bewust en duurzaam

(Ook) in de installatiebranche is het van belang te werken op een manier die mens en leefomgeving respecteert. Kiwa onderschrijft de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen van harte. Bijna al onze vestigingen in Nederland beschikken over een MVO Prestatieladder-certificaat niveau 3. Daarmee zijn we de eerste certificatie-instelling in Nederland die over zo’n certificaat beschikt.

Uw STEK-certificaat

Bent u klaar voor een traject richting STEK-certificering, dan gaan we dat samen met u in. Uw contactpersoon en auditor begeleidt u gedurende het hele traject intensief. Dat begint met het leggen van contact; we zijn u graag van dienst.

Kiwa

Wilmersdorf 50
Postbus 137
7300 AC Apeldoorn
Telefoon: 088 998 3220

www.kiwa.nl

 

Snel menu
STEK